Andy VANDERHAEGHE

Patisserie Andy opende de deuren in 1993, kleinschalig begonnen, maar ondertussen uitgebreid tot een zaak met een krachtig team die u steeds met passie voor het vak probeert te bedienen.

Deze zaak kunnen we zonder twijfel een gevestigde waarde noemen in de streek. Andy, Vanessa en het hele team staan steeds klaar om u te helpen naar de zoektocht naar het perfecte gebak, het lekkerste ontbijt of een kleine versnapering.

Want bij Patisserie Andy koesteren wij een vaak vergeten wijsheid: De klant, u dus, is koning.

EEN LUST VOOR HET OOG!

Alles wordt ter plaatse gemaakt met grondstoffen van hoge kwaliteit, zoals bvb. échte boter.

Liefhebbers van zowel traditionele taarten zoals appel, peer, abrikoos, enz…, als van fijn gebak, zoals Javanais of fruit- en chocolademousse, kunnen hun hartje ophalen in onze toonbank.

Alle dagen vers bereid met, wéér, kwalitatief de beste producten : vanillestokken en verse room voor onze banketbakkers- en slagroom, echte boter voor onze biscuits, verse eieren, volle melk.

Onze gebakjes zijn niet alleen een streling voor de tong, maar ook een lust voor het oog.

Elk stukje decoratie wordt door onze patissiers zélf gefabriceerd, tot de naamkaartjes in chocolade toe.

Voor meer inlichtingen kan u altijd bij ons terecht, wij helpen u graag in uw zoektocht naar het perfecte gebak, het lekkerste ontbijt of een kleine versnapering.

Volg ons op Facebook

ONLINE BESTELLEN KAN DAGELIJKS TOT 18U, VOOR ZATERDAG EN ZONDAG TOT 17U30!

Themagebak, gebak met een tekening, huwelijksgebak, ijsgebak en surprisebrood vragen wij om per mail, per telefoon of in de winkel te bestellen.