Assortiment

EINDEJAAR

Prettige Feesten!

Assortiment

GEBAK & TAART

Bij Patisserie Andy zorgen we steeds voor verrassend gebak en taart. Met onze passie zorgen we voor het absolute smaakmoment gemaakt met de beste producten: vanillestokken, verse room, ... We zorgen steeds voor vernieuwing en pakken twee maal per jaar uit met nieuwe creaties. Geef uw gebak een persoonlijke toets met een tekening of een speciale vorm naar keuze.

Verrassings

BROOD

Ook voor speciale gelegenheden helpen wij u graag verder. Een verrassingsbrood, een ontbijtmand aan huis weglaten, een thema gebak, een huwelijksgebak, het kan allemaal. Wij staan u graag ter dienst met voorstellen uit onze jarenlange ervaring.

IJS

GEBAK

Ons ijsgebak wordt met de meest kwaliteitsvolle producten vervaardigd. U kan bij ons terecht voor het traditionele ijsgebak maar ook voor een egeltje, een voetbal, een clown,...in ijs. Ook voor speciale gelegenheden zoals communies, huwelijksfeesten zorgen wij voor het aangepaste ijsgebak. Hebt u speciale wensen, wij helpen u graag verder.

Online bestellen kan dagelijks tot 18u, voor zaterdag en zondag tot 17u15!

Themagebak, gebak met een tekening, huwelijksgebak, ijsgebak en surprisebrood vragen wij om per mail, per telefoon of in de winkel te bestellen.